Wat vinden onze klanten van ons:

Ananasstraat te Nijmegen

Wat vinden onze klanten van ons:

"Wij zijn erg tevreden over Vermeulen en over onze nieuwe aanbouw die zij bij ons hebben gemaakt. Prettige mensen in de omgang, altijd bereid tot uitleg, meedenkend en daarnaast hebben ze zich perfect aan de planning gehouden. Afspraken worden altijd nagekomen. Zijn betrouwbaar en ook de prijs was zeer redelijk. Hun onderaannemers hebben allemaal super goed werk geleverd. En het eindproduct mag er wezen!!

Toen wij dachten dat er een kleine lekkage zat (was achteraf niet het geval) kwamen ze meteen langs om te kijken en een paar weken later namen ze zelf opnieuw contact op om te informeren hoe het er mee stond. Goede service dus!!"


Mw. Holthuizen, Nijmegen


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Duivelsberg (Johannes van de Bent)

Wat vinden onze klanten van ons:

"Aan het bouwen van onze serre is een jarenlange voorbereiding aan vooraf gegaan. Diverse overheden hadden hier iets over te zeggen. De bouwfase daarentegen verliep soepel! Horeca en (ver)bouwen is natuurlijk geen makkelijke combinatie, maar aannemersbedrijf Vermeulen heeft het super opgepakt. Na het stroperige gemeentelijke voortraject verliep de bouw dan ook soepel. En ik weet zeker dat wij maximale flexibiliteit gevraagd hebben ten aanzien van de werkzaamheden. Het resultaat mag er wezen! Nog voor de werkzaamheden beëindigd waren was er al een nominatie van de monumentencommissie. "

Johannes van den Bent (Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg)


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Jan van Galen (Mark)

Wat vinden onze klanten van ons:

"De uitgraving van de kelders was voor ons een spannend project. Het is immers een ingrijpende en kostbare verbouwing. Het project was bij Vermeulen in goede handen. De duidelijke afspraken vooraf ten aanzien van budget en planning voorkwamen veel stress. Vermeulen dacht vooraf mee, was flexibel tijdens de bouw en verzorgde goede nazorg. De nieuwe, fraaie kelder heeft ons woongenot enorm vergroot. "

(Mark)


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Jan van Galen (kannekens)

Wat vinden onze klanten van ons:

"Aannemingsbedrijf Vermeulen Bv heeft bij mij (Jan van Galenstraat 39 te Nijmegen) de ruwbouw voor de onderkeldering van ons woonhuis verzorgd. Ze zijn hierbij zeer vakkundig, flexibel en snel te werk gegaan. En hebben binnen 6 weken de klus weten te klaren. Ik wil de hele ploeg nogmaals danken voor de prima uitvoering van het project.

En mocht een toekomstige klant naar een referentie vragen, dan mogen ze me altijd bellen."

(dhr. A. Kannekens)


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Meer artikelen...

Volg ons via Twitter / Facebook / LinkedIn / Referenties   
Copyright © 2014 Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV
De Bouwkamp 3
6576 JX OOIJ (Nijmegen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         

Bel ons vragen?
Bel 024-6631293 of via WhatsApp