Renovatie & Onderhoud

Renovatie met gevoel voor stijl

In de afgelopen 35 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in renovatie. Renovatie van oude gebouwen en woningen vraagt om kennis van verschillende bouwtechnieken en gevoel voor stijl. Beide disciplines hebben wij in huis. Onze vakmensen hebben al vele woningen, herenhuizen en bedrijfsgebouwen in hun oude glorie hersteld.

Kozijnen, ramen en deuren worden tegenwoordig in een standaard uitvoering rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. In onze timmerwerkplaats kunnen wij ze produceren met een afwijkende profilering. Wij hebben houtbewerking in eigen hand, daarom zijn wij bij uitstek een geschikte partner voor renovatieprojecten.

Wij voeren renovaties uit voor zowel particulieren als bedrijven en doen dit op zowel klein- als grootschalig niveau.Wij combineren authentieke eigenschappen met moderne vernieuwingen. Op basis van een gedegen plan van aanpak en in nauw overleg, voeren wij elke renovatie tot in de puntjes uit.

Onderhoud met gevoel voor service

Tot ieders tevredenheid, verrichten wij onderhoud voor onder andere wooncorporaties, particuliere investeerders en vastgoedbedrijven. Verder verzorgen wij het klein- en grootschalig onderhoud van scholen, bedrijfspanden, Verenigingen Van Eigenaren en woonhuizen.

We werken met eigen mensen die zich ervan bewust zijn dat ze in de leef- of werkomgeving van een ander hun werkzaamheden uitvoeren. Dit vraagt om sociale omgangsvormen die niet iedere ‘bouwvakker’ zomaar in huis heeft.  De bewoner of gebruiker staat centraal. Wij denken mee, hebben vooraf goed overleg, komen ons afspraken na en dekken alles zorgvuldig af. Ook geven wij een snelle terugkoppeling bij vragen of problemen. Natuurlijk proberen we de overlast zoals stof, stank of geluid altijd tot een minimum te beperken! 

We realiseren ons dat vastgoed rendement op moet leveren. Daarom dragen wij gevraagd en ongevraagd alternatieve onderhoudsplannen aan om kosten te besparen of de levensduur te vergroten. Dat is onze toegevoegde waarde.

 

Wat vinden onze klanten van ons:

"Aannemingsbedrijf Vermeulen Bv heeft bij mij (Jan van Galenstraat 39 te Nijmegen) de ruwbouw voor de onderkeldering van ons woonhuis verzorgd. Ze zijn hierbij zeer vakkundig, flexibel en snel te werk gegaan. En hebben binnen 6 weken de klus weten te klaren. Ik wil de hele ploeg nogmaals danken voor de prima uitvoering van het project.

En mocht een toekomstige klant naar een referentie vragen, dan mogen ze me altijd bellen."

(dhr. A. Kannekens)


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Volg ons via Twitter / Facebook / LinkedIn / Referenties   
Copyright © 2014 Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV
De Bouwkamp 3
6576 JX OOIJ (Nijmegen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         

Bel ons vragen?
Bel 024-6631293 of via WhatsApp