Renovatie & Onderhoud

Renovatie met gevoel voor stijl

In de afgelopen 35 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in renovatie. Renovatie van oude gebouwen en woningen vraagt om kennis van verschillende bouwtechnieken en gevoel voor stijl. Beide disciplines hebben wij in huis. Onze vakmensen hebben al vele woningen, herenhuizen en bedrijfsgebouwen in hun oude glorie hersteld.

Kozijnen, ramen en deuren worden tegenwoordig in een standaard uitvoering rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. In onze timmerwerkplaats kunnen wij ze produceren met een afwijkende profilering. Wij hebben houtbewerking in eigen hand, daarom zijn wij bij uitstek een geschikte partner voor renovatieprojecten.

Wij voeren renovaties uit voor zowel particulieren als bedrijven en doen dit op zowel klein- als grootschalig niveau.Wij combineren authentieke eigenschappen met moderne vernieuwingen. Op basis van een gedegen plan van aanpak en in nauw overleg, voeren wij elke renovatie tot in de puntjes uit.

Onderhoud met gevoel voor service

Tot ieders tevredenheid, verrichten wij onderhoud voor onder andere wooncorporaties, particuliere investeerders en vastgoedbedrijven. Verder verzorgen wij het klein- en grootschalig onderhoud van scholen, bedrijfspanden, Verenigingen Van Eigenaren en woonhuizen.

We werken met eigen mensen die zich ervan bewust zijn dat ze in de leef- of werkomgeving van een ander hun werkzaamheden uitvoeren. Dit vraagt om sociale omgangsvormen die niet iedere ‘bouwvakker’ zomaar in huis heeft.  De bewoner of gebruiker staat centraal. Wij denken mee, hebben vooraf goed overleg, komen ons afspraken na en dekken alles zorgvuldig af. Ook geven wij een snelle terugkoppeling bij vragen of problemen. Natuurlijk proberen we de overlast zoals stof, stank of geluid altijd tot een minimum te beperken! 

We realiseren ons dat vastgoed rendement op moet leveren. Daarom dragen wij gevraagd en ongevraagd alternatieve onderhoudsplannen aan om kosten te besparen of de levensduur te vergroten. Dat is onze toegevoegde waarde.

 

Wat vinden onze klanten van ons:

"De uitgraving van de kelders was voor ons een spannend project. Het is immers een ingrijpende en kostbare verbouwing. Het project was bij Vermeulen in goede handen. De duidelijke afspraken vooraf ten aanzien van budget en planning voorkwamen veel stress. Vermeulen dacht vooraf mee, was flexibel tijdens de bouw en verzorgde goede nazorg. De nieuwe, fraaie kelder heeft ons woongenot enorm vergroot. "

(Mark)


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!