Ontwikkeling

Met veel gevoel en vakmanschap ontwikkelen wij woningen, woonwijken, kantoor- en bedrijfsgebouwen in eigen beheer en/of in opdracht van derden. De wensen van de toekomstige bewoners of gebruikers vormen als vanzelfsprekend ons uitgangspunt, dat zie je terug in al onze projecten. Ze zijn zowel mooi als functioneel en passend in de omgeving waarin ze staan.

Onze projecten zijn de optelsom van onze visie op de trends en ontwikkelingen in de markt en onze ruime ervaring met verschillende bouwtechnieken en -constructies. Onze kennis van duurzaamheid en onderhoudsgevoeligheid en ons afwerkingsniveau maken daarbij het verschil. Onze keurmerken (Bouw Garant en Bouwend Nederland) waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening en onze bouw- en oplevertrajecten.

Wij hebben alles onder één dak en begeleiden zowel particuliere als zakelijke klanten bij alle relevante stappen. Je kunt hierbij denken aan het verwerven van grond, publiekrechtelijke onderwerpen (bestemmingsplan, milieu- en bouwvergunningen), het ontwerpen van het gebouw, het verzorgen van tekenwerk en het maken van de benodigde berekeningen ten behoeve van de vergunningaanvraag. Zodra de vergunningen zijn goedgekeurd, maken we vervolgens werktekeningen op basis waarvan we gaan bouwen.

Volg ons via Twitter / Facebook / LinkedIn / Referenties   
Copyright © 2014 Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV
De Bouwkamp 3
6576 JX OOIJ (Nijmegen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         

Bel ons vragen?
Bel 024-6631293 of via WhatsApp