Nieuwbouw

Je staat er waarschijnlijk niet zo bij stil, maar bouwwerken hebben een belangrijke plaats in ons leven. Je hebt een huis nodig om in te wonen, een kantoor of fabriek om in te werken en een wereld zonder sportaccommodaties, winkels, overheidsgebouwen, ziekenhuizen of zorginstellingen is nauwelijks voor te stellen.

Of het nu gaat om wonen, zorgen, werken, leren, ontspanning, cultuur of industrie, groot en complex of klein en eenvoudig, al deze gebouwen moeten voldoen aan de wensen van de opdrachtgever én de gebruiker. Gelukkig kunnen wij alle wensen van A tot Z realiseren. Of je nu gebruiker bent of opdrachtgever. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, projectontwikkeling, renovatie en onderhoud. Wij hebben een duidelijk verhaal vanaf het offertetraject tot en met de oplevering.

Wij hebben een eigen afdeling houtbewerking, waar onze ervaren ambachtslieden maatwerk verrichten, van een seriematige opdracht tot een uniek vraagstuk. Wij streven naar maximale kwaliteit met een minimale belasting voor de omgeving. Door bewuster om te gaan met onze materialen, processen en bouwwerkzaamheden, dragen ook wij een steentje bij aan een beter milieu.

Bekijk onze projecten eens op deze pagina, we zijn er erg trots op.

 

Wat vinden onze klanten van ons:

"Aannemingsbedrijf Vermeulen Bv heeft bij mij (Jan van Galenstraat 39 te Nijmegen) de ruwbouw voor de onderkeldering van ons woonhuis verzorgd. Ze zijn hierbij zeer vakkundig, flexibel en snel te werk gegaan. En hebben binnen 6 weken de klus weten te klaren. Ik wil de hele ploeg nogmaals danken voor de prima uitvoering van het project.

En mocht een toekomstige klant naar een referentie vragen, dan mogen ze me altijd bellen."

(dhr. A. Kannekens)


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Volg ons via Twitter / Facebook / LinkedIn / Referenties   
Copyright © 2014 Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV
De Bouwkamp 3
6576 JX OOIJ (Nijmegen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         

Bel ons vragen?
Bel 024-6631293 of via WhatsApp