Nieuwbouw

Je staat er waarschijnlijk niet zo bij stil, maar bouwwerken hebben een belangrijke plaats in ons leven. Je hebt een huis nodig om in te wonen, een kantoor of fabriek om in te werken en een wereld zonder sportaccommodaties, winkels, overheidsgebouwen, ziekenhuizen of zorginstellingen is nauwelijks voor te stellen.

Of het nu gaat om wonen, zorgen, werken, leren, ontspanning, cultuur of industrie, groot en complex of klein en eenvoudig, al deze gebouwen moeten voldoen aan de wensen van de opdrachtgever én de gebruiker. Gelukkig kunnen wij alle wensen van A tot Z realiseren. Of je nu gebruiker bent of opdrachtgever. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, projectontwikkeling, renovatie en onderhoud. Wij hebben een duidelijk verhaal vanaf het offertetraject tot en met de oplevering.

Wij hebben een eigen afdeling houtbewerking, waar onze ervaren ambachtslieden maatwerk verrichten, van een seriematige opdracht tot een uniek vraagstuk. Wij streven naar maximale kwaliteit met een minimale belasting voor de omgeving. Door bewuster om te gaan met onze materialen, processen en bouwwerkzaamheden, dragen ook wij een steentje bij aan een beter milieu.

Bekijk onze projecten eens op deze pagina, we zijn er erg trots op.

 

Wat vinden onze klanten van ons:

"Aan het bouwen van onze serre is een jarenlange voorbereiding aan vooraf gegaan. Diverse overheden hadden hier iets over te zeggen. De bouwfase daarentegen verliep soepel! Horeca en (ver)bouwen is natuurlijk geen makkelijke combinatie, maar aannemersbedrijf Vermeulen heeft het super opgepakt. Na het stroperige gemeentelijke voortraject verliep de bouw dan ook soepel. En ik weet zeker dat wij maximale flexibiliteit gevraagd hebben ten aanzien van de werkzaamheden. Het resultaat mag er wezen! Nog voor de werkzaamheden beëindigd waren was er al een nominatie van de monumentencommissie. "

Johannes van den Bent (Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg)


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Volg ons via Twitter / Facebook / LinkedIn / Referenties   
Copyright © 2014 Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV
De Bouwkamp 3
6576 JX OOIJ (Nijmegen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         

Bel ons vragen?
Bel 024-6631293 of via WhatsApp