Leerbedrijf

We hebben een schat aan ervaring en we houden van ons vak. Daarom geven onze kennis graag door aan een volgende generatie. Bovendien is het voortbestaan van ons bedrijf gebaat bij goed opgeleide vakmensen. Als erkend leerbedrijf, doen leerlingen van een middelbare beroepsopleiding ervaring bij ons op.

Bij ons zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, ook als stagiair. Als je interesse hebt, laat het ons gerust weten. We vertellen je er graag meer over. 

 

 

    
   

Wat vinden onze klanten van ons:

"Aan het bouwen van onze serre is een jarenlange voorbereiding aan vooraf gegaan. Diverse overheden hadden hier iets over te zeggen. De bouwfase daarentegen verliep soepel! Horeca en (ver)bouwen is natuurlijk geen makkelijke combinatie, maar aannemersbedrijf Vermeulen heeft het super opgepakt. Na het stroperige gemeentelijke voortraject verliep de bouw dan ook soepel. En ik weet zeker dat wij maximale flexibiliteit gevraagd hebben ten aanzien van de werkzaamheden. Het resultaat mag er wezen! Nog voor de werkzaamheden beëindigd waren was er al een nominatie van de monumentencommissie. "

Johannes van den Bent (Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg)


Kijk hier voor meer reacties van onze klanten!

Volg ons via Twitter / Facebook / LinkedIn / Referenties   
Copyright © 2014 Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV
De Bouwkamp 3
6576 JX OOIJ (Nijmegen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         

Bel ons vragen?
Bel 024-6631293 of via WhatsApp