Duurzaam

Maatschappelijke problemen als klimaatverandering, milieuvervuiling of de economische crisis vragen dagelijks onze aandacht. Als vanzelfsprekend, denken wij hierin mee. We investeren in oplossingen.

Dit betekent  meer dan het naleven van wettelijke regelgeving, vergunningsvoorschriften of andere eisen. Wij willen onze verantwoording nemen, niet alleen voor ons zelf, maar ook voor toekomstige generaties. Wie vandaag duurzaam bouwt, heeft kapitaal voor later! 

Wij streven naar maximale kwaliteit met een minimale belasting voor de omgeving. Door bewuster om te gaan met onze materialen, processen en bouwwerkzaamheden, dragen wij ons steentje bij. 

·         Wij werken bij voorkeur met duurzame materialen en installaties. 
·         Wij isoleren hoogwaardig en bouwen luchtdicht.
·         Wij creëren een gezond binnenmilieu.
·         Wij herstellen houtwerk en doen aan houtrenovatie.

 

Meer Met Minder is een overheidsloket dat energiebesparing promoot en stimuleert. Wij zijn gecertificeerd door Meer Met Minder en mogen daarom subsidies voor je reserveren. We helpen je graag bij het verkrijgen ervan.

Tevens zijn wij Greenworks gecertificeerd. Greenworks is een duurzaamheidslabel en geeft een overzicht van groene bouwmaterialen, hierdoor kan altijd gekozen worden voor het meest duurzame product. Dit draagt bij aan een duurzaam gebouwde omgeving.

Rockwool Partner

Volg ons via Twitter / Facebook / LinkedIn / Referenties   
Copyright © 2014 Aannemingsbedrijf Vermeulen BV

Aannemingsbedrijf Vermeulen BV
De Bouwkamp 3
6576 JX OOIJ (Nijmegen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                         

Bel ons vragen?
Bel 024-6631293 of via WhatsApp